Victoria Beckham nedavno se vratila u kancelariju i počela da se bavi prodajom tek predstavljene kolekcije za proleće/leto 2021, koja je, podsetimo se, inspirisana njenim suprugom Davidom Beckhamom.

Sada je ponela upravo jednu od svojih haljina iz prethodne kolekcije Resort 2022, te objavila fotografiju na Instagrsamu sa tagovima #CheekyPosh i #PoshIsBack koji je dodatno zaintrigirao pratioce i naveo nas da se pitamo - da li o VB priprema nešto novo?

U fokusu objave svakako je zelena svilena slip haljina sa otvorenim leđima koja nas je neodoljivo podsetila na onu kultnu Keire Knightley u filmu Atonement.

Naslonjena na šank, čini se da Vicky proslavlja novi početak i da je to njena nova beauty linija sa pet nijansi kremastog, blendajućeg i dugotrajnog rumenila koje svakom tonu kože daje savršenu nijansu svežine. Da li sada shvatate značenje Cheeky Posh

Posebno je interesantno što su nijanse nazvane po motivima povezanim sa Posh Spice - mini-skirt, rollerskate, knickers...

Iza razigrane marketinške kampanje stoji pametna poslovna odluka o konsolidaciji carstva brenda Victoria Beckham. Njena kolekcija Resort 2022 je prva spojena linija dva brenda Victoria i Victoria Beckham. Smanjila je cene za oko 40 odsto kako bi svoje komade učinila pristupačnijim svojim fanovima. To je, kako kažu modni stručnjaci, hrabar potez koji oličava njenu stalnu posvećenost kvalitetu i napredni karakter koji je definiše.

Victoria Beckham predstavila novu kolekciju Resort 2022.
Profimedia