Ako pratite stil Victorie Beckham prethodnih godina, verovatno ste pomislili da boje nisu deo njenog svedenog, minimalističkog garderobera. I... pogrešili ste.

Samo par dana nakon što je u glamuroznom izdanju promovisala svoju novu beauty liniju, bivša Spice Girl se pojavila na snimanju emisije u Njujorku, u modnom izdanju koje vraća ekstremni colour-blocking trend na velika vrata. I on je sve samo nije suptilan.

U pitanju je smela kombinacija jarkih boja: crvene, žute i zelene koju nismo videli još od 2010. godine kada su je na modne piste doneli Raf Simons, Prada i Gucci. Čak i sama Victoria je eksperimentisala qovim trendom u svojim kolekcijama za jesen/zimu i proleće/leto 2012. godine, ali sa nešto prigušenijim tonovima.

Izašao je iz mode nakon nekoliko sezona, međutim sada se polako vraća što dokazuju i nove kolekcije Louis Vuittona, Valentina i Bottega Venete, a čini se da ga sledi i Beckhamova.

Outfit je sačinjen od crvenog topa i žutih pantalona sa njenim potpisom, a upotpunila ga je prepoznatljivim jarkozelenim modelom Bottega Veneta torbe koji je ujedno i modernizovao ovaj, na prvi pogled, 2010. izgled.

Jeste li spremni za povratak boja? U galeriji pogledajte kako izgleda.

Profimedia Pogledajte kako izgleda.