Upravo je izašao prvi detaljni intervju s Irinom Shayk nakon što su ona i Bradley Cooper okončali svoju četvorogodišnju vezu. 

Kao što je Harper’s Bazaar preneo, Irina je pričala s njihovom urednicom Oliviom Fleming malo pre nego što je raskid postao javna tema, te je sad Fleming pokušala da dobije intervju kako bi se pozabavila nedavnim razvojem njihovog odnosa. 

(Danima šetaju zajedno po Parizu: Ko je čuvena glumica koja je kuma Angeline Jolie?)

Ali Irinina agencija je odbacila tu ideju, rekavši: "Irina do sada nije komentarisala svoj privatni život, niti će se sada kako kažete pozabaviti nedavnim događajima".

Uprkos tome, Shayk se osvrnula na javni interes za nju i Coopera pre raskida. "Mislim da je to samo ljudska znatiželja: ako nešto ne možete imati, želite to imati", priznala je Irina. 

"Tamo je zavesa, koju želite otvoriti. To je znatiželja." Takođe je razgovarala o svojim osećanjima o braku. Ona i Cooper dugo su govorili kako su zajedno, no nikada se nisu odlučili za brak. "Svi na to gledaju drugačije", rekla je Irina."Verujem li u brak? Da naravno. Nisam osoba koja je protiv toga."

Irina je više u razgovoru govorila o tome kako ona vidi ulogu modela i majke. Odbacila je ideju da bilo koja žena mora nositi određenu odeću samo zato što je rodila dete. 

(Royal style: Beyonce i Meghan Markle privukle najviše pažnje na premijeri "Kralja lavova")

"Reci mi jedan razlog zašto, samo zato što si majka, moraš nositi dužu suknju. Ne! Ne verujem u to. Zaista ne znam ", rekla je. "Zašto ljudi razmišljaju o toj ideji? Zašto biste morali menjati ko ste i kako se osećate samo zato što ste postali majka? Reci mi jedan razlog! Ne verujem u to. Ne razumijem zašto. " dodala je Irina.

Izvor: Elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/