Princeza od Velsa je nebrojano puta pokazala kako se nose modni trendovi, a najnovija modna lekcija i više je nego dobrodošla svim oboćavateljkama Mary Jane cipela.

Naime, za nedavni protokolarni događaj odabrala je belo-crni model Alessandre Rich, a kako bi zaokružila odličan look – i belu haljinu s tufnama iste dizajnerke (Rich voli da su žene u odeći koje nose odraz lepih, uređenih, koketnih i zavodljivih karakteristika) i klasičan šešir šešir sa chic dodatkom perja.

profimedia-0784262174.jpg
ROTA / Camerapress / Profimedia 

profimedia-0784258222.jpg
John Phillips / PA Images / Profimedia 

Ovaj event je potvrda koliko Kate uživa da nosi Mary Janes model na petu jer ga je nedavno takođe nosila, ali u kombinaciji sa zelenom haljinom Suzannah London. Obe, koliko god različite kombinacije, odličan su primer kako da nosite stil inspirisan prošlim, romantičnim vremenima.

profimedia-0777224222.jpg
Parsons Media / Eyevine / Profimedia 

Mary Jane cipela osvojile su i brojne cool devojke, od Kendall Jenner do Zoë Kravitz, koje su i pokazale kako stilizovati ovaj model cipela u kombinaciji s farmericama i haljinama, dok je Kate pokazala kako se to nosi u royal stilu, baš kao što redovno podseća kako nositi motiv tufni, koji je bio i jedan od omiljenih princeze Diane.