Leto je stiglo, i to ne samo kalendarski, već i prema temperaturama koje nemilice rastu. To je dovoljno dobar razlog za dodatnu inspiraciju kako se obući, a a da nam ne bude vruće, te da zadržimo urbani summer look.

Odličan modni primer je slavna Hailey Bieber koja kao da je odlučila da ovo leto pamti po modnim kombinacijama u kojima dominiraju vintage teksas bermude. Ovaj tip kratkih pantalona često se opisuje pojmom jorts (kombinacija reči jeans i shorts), a koje su svoju modnu dominaciju pokazale prošlog leta kada su se nosile u brojnim kombinacijama - s kaubojskim čizmama, patikama, cipelama na petu, uz belu majicu i topove... Influenserke su prihvatile modni izazov da odseku neke od omiljenih farmerki, te tako kreiraju svoje bermude, a zaključak sezone je bio - što šire, to bolje.

profimedia-0785815060.jpg
@broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Slavna Hailey ovih je dana čak nekoliko puta prošetala iste trendi kratke jeans bermude, inače omiljenog joj brenda Levi’s, uz romantični čipkasti top i trendi ribarske sandale koje nose u kombinaciji s čarapama, te noseći mega popularni Andiamo model torbe luksuznog brenda Bottega Veneta.

profimedia-0784033166.jpg
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dan kasnije omiljeni par bermuda prošetala u kombinaciji s crnim kratkim topom i omiljenim Adidas Samba patikama.

profimedia-0784143950.jpg
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia **VIDEO AVAILABLE**,Image: 784143950, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact The Image Direct at sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Pictured: Justin Bieber, Hailey Bieber, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia


Levi's bermude nisu jedini par u njenoj kolekciji - Hailey obožava i bele teksas bermude brenda Loulou, i to u monohromatskoj kombinaciji s belim crop topom. Za glam momenat dodajte zlatne minđuše i kaiš sa zlatnom šnalom.

profimedia-0783770270.jpg
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Izvor: https://luxurysociety.hr/