Ove sezone jedno je ime posebno nezaobilazno u svetu mode i lepote. Govorimo o Sofiji Richie, ćerki slavnog oca Lionela Richia, devojci koja je lavinu popularnosti pokrenula prolećnim venčanjem za direktora diskografske kuće Elliota Graingea, održanim na prestižnoj lokaciji na jugu Francuske.

I dok je ova IT devojka i pre ovosezonske slave bila verna luksuznim modnim brendovima, letnji outfiti i veća prisutnost na društvenim mrežama vinuli su je u svet bezvremenske i elegantne estetike i tihog luksuza.

Na Instagramu je trenutno prati 10,6 miliona pratilaca, na TikToku 3,1 a za primetiti je kako svakim objavljenim postom i TikTok videima beleži sve veći broj lajkova i komentara koji obavezno uključuju pitanja koji dizajnerski brend potpisuje outfite. Zato ne čudi da sve što Sofia Richie pokaže ili prošeta postaje proizvod koji u trenutku može postati rasprodat.

Nedavno je Sofia prošetala Beverly Hillsom, odevena u jednostavni kratki crni kombinezon dok je za aksesoare odabrala Chanelovu zelenu torbicu i trendi par crnih baletanki. 

Sofia Richie u crnim baletankama demonstrirala letnji look it devojke
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 


Model mrežastih baletanki luksuznog brenda Alaïa izazvao je brojne kontroverze jer ih fashion devojke ili obožavaju ili mrze, ali jedno je sigurno – ove baletanke, uz klasične Chanelove, jedan su od najtraženijih modela ove sezone. Nose se u brojnim kombinacijama sa dugim suknjama, maksi haljinama ali i nezaobilaznim farmericama i sigurno je da će ovaj model cipela biti omiljeni odabir trendseterki i u prelaznoj sezoni. 

profimedia-0793571264.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Alaïa baletanke proizvedene u Italiji inspirisane su tradicionalnom japanskom obućom, prema viziji dizajnera Pietera Muliera, a ističu se svojim statement dizajnom.

Cena osnovnog modela je 550 eura.

Izvor: https://luxurysociety.hr/