Rihanna i A$AP Rocky sada su roditelji dvoje dece. Pevačica je u tajnosti rodila njihovog drugog dečaka 3. avgusta u Los Anđelesu. TMZ je objavio vest, a People je potvrdio vest da se Rihanna porodila. Puno ime bebe nije poznato, ali izvori su TMZ-u rekli da počinje sa R kao kod njegovog starijeg brata.

Par, koji je dočekao svoje prvo dete, starijeg sina RZA, u maju 2022. godine, još uvek nije komentarisao rođenje svoje druge prinove. Uzimajući u obzir činjenicu da su ime RZA čuvali u tajnosti oko godinu dana, ne bi bilo iznenađujuće da su odlučili da i ime svog mlađeg sina drže u tajnosti što je duže moguće.

Rihanna je senzacionalistički objavila svoju drugu trudnoću na nastupu u SuperBowl-u februaru. U tom trenutku nije otkrila u kom je mesecu trudnoće, ali je u intervjuu za britanski Vogue govorila o svojoj nadi da će imati još dece i kako se oseća veoma neutralno (što je i prirodno) po pitanju bebinog pola: "Moja želja bi bila da imam više dece, ali šta god Bog želi za mene, ja sam tu. Otvorena sam [za bilo koji sledeći pol bebe]. Devojčicu, dečaka."

Rihanna rodila dečaka.
Profimedia 

Na Met Gali, Rihanna je kratko govorila za Entertainment Tonight o tome kako je tekla njena druga trudnoća. „Toliko se razlikuje od prve“, rekla je. „Sve je drugačije, ali ja uživam. Osećam se dobro. Osećam se energično."