Numera je prvi singl sa predstojećeg soundtrack izdanja za film „Black Panther: Wakanda Forever”. Poslednji album „ANTI“ Rihanna je objavila 2016. godine nakon kog se fokusirala na svoj dizajnerski i kozmetički brend, a 2020. je objavila „Believe It” – saradnju na kojoj je učestvovao kanadski muzičar PartyNextDoor.

„Lift Me Up”, koju su zajedno sa muzičarkom napisali dobitnik Oscar nagrade Ludwig Göransson, Ryan Coogler i Temilade Openiyi (Tems), predstavlja emotivnu odu izvanrednom životu i nasleđu koje je za sobom ostavio pokojni glumac Chadwick Boseman. Izlazak kompletnog „Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By“ soundtrack izdanja očekuje se 4. novembra, dok će album „Black Panther: Wakanda Forever – Original Score“, koji je komponovao i producirao Ludwig Göransson, publika imati priliku da sluša od 11. novembra.

Rihanna_Press Photo_credit Universal Music Serbia.jpg
Universal Music 

Filmsko ostvarenje „Black Panther: Wakanda Forever“ jedno je od najiščekivanijih bioskopskih premijera ove godine. Za produkciju su bile zadužene poznate filmske kuće – Marvel Studios i Wolt Disney Pictures, a uloge tumače Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira i mnogi drugi. Neverovatnu priču o borbi koju vode Queen Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye i Dora Milaje kako bi zaštitili svoju naciju od svetskih sila koje intervenišu nakon smrti kralja T’Challe režirao je Ryan Coogler, a zvanični početak prikazivanja filma očekuje se 11. novembra.