Atletičarka Ivana Španović Vuleta, u nedelju je, čudesnim skokom u dalj osvojila zlato na Svetskom prvenstvu u Budimpešti i potvrdila svoj status najbolje srpske atletičarke u istoriji. Ova uspešna, a skromna dama, godinama je dobar primer svima koji neguju prave sportske, ali i životne vrednosti, te je istinski uzor svim generacijama dokazujući da će se upornost, rad i vera u sebe - uvek isplatiti.

Ivana Vuleta na atletskoj stazi važi za devojku besprekorne uglađenosti i savršene fit figure, te se sportski magazini i portali često osvrću na beauty segment sportiskinje sa savršeno nameštenom punđom i čistim manikirom. Sportske dvorane i svetska takmičenja su mesta gde je, prirodno, najčešće viđamo, a u nešto ređim prilikama kada svedočimo delovima Ivaninog privatnog života, stičemo utisak da je naša trofejna sportiskinja vrlo modno osvešćena.

Naime, kraljica discipline skoka u dalj, neguje pročiščeni stil koji se u prilikama koje to zahtevaju odlikuje elegancijom, dok je u ležernim momentima možemo videti kao devojku koja nije ostala imuna na tzv. quiet luxury trend.

U Ivaninom garderoberu najzastupljenije su bela i bež boja, koje uspešno prilagođava ličnom senzibilitetu te dnevnim odevnim kombinacijama najčešće daje sportski pečat u vidu omiljenog para patika.

Kada su u pitanju svečanije prilike, Ivana se vrlo često okreće ka statement dvodelnim odelima i business lookovima. 

Dakle, Ivana Vuleta nesumnjivo je kraljica atletske staze, a sudeći po njenim modnim odabrima van sportskih terena, ništa manje uspeha ne postiže ni na modnom planu.

U svakom slučaju, naša redakcija joj još jednom čestita sjajni istorijski uspeh uz zahvalnost što smo svi mi, kao nacija, mogli da mu svedočimo.