Basic komadi često se mogu opisati kao prave okosnice garderobera zbog njihove svestranosti i sposobnosti da se spajaju i kombinuju sa drugim predmetima. Iako zasigurno postoje osnovni komadi koje možda već imate u svom garderoberu, kao što su bele majice kratkih rukava i farmerke ravnih nogavica, postoji nekoliko naprednijih basic predmeta koji su vredni vaše pažnje. Sve što treba da uradite jeste da jedan od ovih pet osnovnih predmeta ugradite u vašu capsule kolekciju da biste izgledali instant chic.

Nastavite da čitate da biste proverili koji pet modernih basic predmeta vrednih pažnje biste mogli da dodate u vaš garderober i oplemenite vaše buduće stajlinge.

1. Teksas suknja

Teksas suknje nastavljaju da vladaju kao kul i chic predmet koji se može nositi sa svime, od jednostavne majice do modernijih rebrastih topova.

2. Elegantna košulja

Klasična košulja je nezaobilazna osnova, posebno u opuštenijem kroju. Razmislite o uključivanju modela na prugice za osećaj elegancije.

3. Kvalitetan top 

Ne možete poreći moć topa izrađenog od kvalitetnog materijala. Posebno su moderne verzije bez rukava uz vrat.

4. Ukrojeni prsluk

Prsluk je donedavno bio najčešće u sastavu kompletno business stajlinga, ali sada je počeo funkcioniše odlično u kombinaciji sa farmerkama, pantalonama ili suknjom. Veoma je nosiv i deo je naprednijih trendova.

5. Blejzer sa naglašenim strukom

Bilo da je sam sako ukrojen u struku ili vi dodajete kaiš na njega, ovakav blejzer će svakom izgledu dati sofisticiran pečat.