Postoji nekoliko basic komada u garderobi koje svaka fashion osoba iz Pariza koju pratimo na mrežama kombinuje uz sve i svašta. I da, farmerke su nesumnjivo jedna od tih osnovnih stvari. Ima smisla, s obzirom na to da savršeni par plavih farmerki dodaje izvesnu lakoću izgledu - veoma je neopterećujući, a to je posebno chic ukoliko težite takvom stilu. Ali kada Parižani ne nose farmerke, čini se da postoji nekoliko ključnih stvari za koje se odlučuju. 

Nastavite da skrolujete za inspiraciju direktno od omiljenih nam Parižanki jer dolaze neke nove preporuke za sledeću kupovinu.

Teksas suknja

Teksas suknja dominira na ovoj listi kao opcija koja se lako spaja. Dok su maksi modeli omiljeni, kraći stilovi su jednako voljeni.

Široke pantalone

Savršen par ležernih pantalona može biti jednako udoban kao i vaš omiljeni par farmerki. Osim toga, izgledaju komforno i chic kada su uparene sa basic komadima.

Šorts

U letnjim mesecima, elegantni šortsevi su omiljena opcija za modne znalnce u Parizu, posebno kada su u kombinaciji sa bodijima i majicama.

Mini suknja

Modna publika gravitira ka mini suknjama tokom cele sezone kao cool i chic opciji.

Teksas šorts

U redu, ovo je možda očigledno, ali jedan pravi par teksas šortsa je još jedan izbor umesto farmerki za leto.