Kreativni direktor kuće Bottega Veneta, Matthieu Blazy, neodoljivi komad nakita - minđuše u obliku kapljica ili suze, predstavio je još u kolekciji za jesen i zimu 22/23. Minđuše su doslovno instant postale hit, zahvaljujući trenutku kada ih je Dua Lipa prošetala u avgustu prošle godine, a Kendall Jenner na US Openu izazvala poglede noseći supersize zlatni par dok je istog dana njena mlađa sestra Kylie pozirala za selfie na Instagramu u srebrnom izdanju.

Bilo je to dovoljno da se pokrene lavina interesa te da se nebrojeno puta dogodi da su ove minđuše nedostupne u prodaji. Zato nas posebno raduje što ih je brend uvrstio i u predkolekciju za jesen pred nama.

Ovaj model neodoljivo privlači svojim oblikom kapi i dostupan je u dve veličine. Najpopularniji su klasični srebrni model te onaj s pozlatom, dok se u ponudi mogu pronaći i one emajlirane u boji ili pak ukrašene cirkonima.

Cena ovih mega popularnih minđuša koje nose i Rosie Huntington-Whiteley, Dua Lipa i Kendall i Kylie Jenner, kreće se od 550 evra za manji srebrni model pa sve do 2000 evra za metalni model u obliku školjke s cirkonima.

A najbolji primer kako ih uklopiti sa ostatkom odevne kombinacije zasigurno su modne trendseterke.

Izvor: https://luxurysociety.hr/