Teksas šorts ima veliki broj poklonica među poznatim trendseterkama koje veliki broj letnjih dana provode u njima, te znaju da ih stilizuju tako da izgledaju vrlo moderno i stylish, a nikako jeftino i prevaziđeno.

U nastavku otkrijte 5 modnih predloga.

1. Gradski look: teksas šorts i lanena košulja

Supercasual šorts postaje malo više 'smart' uz minimalističku belu zakopčanu lanenu košulju, probrane komade nakita i elegantne sandale.

2. Sportska elegancija: prugasta košulja i patike

Oversized košulja, potkošulja i patike savršeno nadopunjuju teksas šorts na svim letnjim izletima. Dodajte im naočare za sunce, ne zaboravite ruksak s bočicom vode i bacite se u istraživanje novih destinacija.

3. Letnje odelo: sako i šorts

Teksas šorts nikad nije izgledao više chic kao u kombinaciji s običnom belom majicom kratkih rukava, ravnim sandalama i letnjim blejzerom. Čak i Francuskinje kažu DA!

4. French chic: prugasti džemper i jeans

Kako uvek stylish i elegantne Parižanke nose kratki teksas šorts? Uz obavezne horizontalne prugice, baletanke ili slingback cipele, te dobru torbu u koju stane sve što vam treba za šetnju gradom.

 5. Letnja uniforma: potkošulja i patike

Najjednostavnija kombinacija iz koje na godišnjem odmoru nećete želeti da izađete: potkošulja, šorts i patike u kojima možete na plažu, na kafu, šetnju...