Nemojte nas pogrešno shvatiti, ali postoji vreme i mesto za visoke potpetice. Rođendani, devojačke večeri i one retke prilike u kojima možete da idete od vrata do taksija. 

Bez obzira na to da li idete na posao u kancelariju ili na ručak tokom vikenda - uvek sam od onih devojaka koje na prvom mestu biraju komfor, ali to ne znači da moja odeća mora da bude manje uzvišena.

Postoje neki klasični modeli ravnih cipela koji pouzdano izgledaju šik, a da bismo to dokazali, u nastavku smo izdvojili lookove nekih od najotmenijih žena sa Instagrama.

1. Prsluk + pantalone visokog struka + mokasine u dve boje

Kao idealan poslovni look ovog leta biramo kombinacije koje uključuju interensatne prsluke sa prednjim kopčanjem, koji će biti jasan dokaz da ste u koraku s trendovima.

2. Blejzer + ravne farmerke + baletanke

Jedan od modela koji nikada neće izaći iz mode su svakako baletanke, a naročito štepani model koji potpisuje Chanel.

3. Svilena košulja + lanene pantalone + klompe

Potpisujemo da ležernija letnja kombinacija od ove ne postoji, te je pravo vreme da je već danas rekreirate!

4. Košulja kratkih rukava + bele pantalone + chunky sandale

Ovaj outift nam je već nekoliko nedelja radna uniforma koju ćemo nerado zameniti kada dođu i malo hladniji dani.

5. Bela bluza + mini suknja + mokasine

Za outfit nakon 17h biramo nešto kraće modele suknji, a u kombinaciji sa njima sjajno se slažu bluze sa zanimljivim detaljima poput ove sa puf rukavima i retro kopčanjem.

6. Maxi haljina + tote torba + sandale sa kaišićima

Outfit koji bez mnogo ramišljanja prvi biramo tokom letnjih vrućina. Neopterećujući osećaj koji pruža maxi široka haljina u kombinaciji sa ravnim cipelama je neprocenljiva.

7. Majica na pruge + pantalone širokih nogavica + crne sandale

Neizostavne pruge i pantalone širokog kroja su takođe jedan od znakova leta, a uz dodatak ravnih sandala u boji koja se slaže uz gotovo sve, smatra se kombinacijom vredne svake pažnje.