Sve je jasnije kako će ove jeseni jedan modni komad dominirati modnim trendovima. Ne biste pretpostavili, ali govorimo o farmericama! Luksuzni modni brendovi taj su trend i najavili kroz kampanje i revije, ali jedan model potpuno se izdvojio.

Radi se o Chanelovom modelu farmerica za jesen 2023. Model privlači krojem, naglašenim strukom, bojom, vezenim detaljima te širokim nogavicama na kojima dominira duplo C. Cena ovog modela je 2700 evra, što nije sprečilo modne entuzijaste da ovaj komad učine nedostupnim jer su farmerice rasprodane apsolutno svuda!

Chanelove farmerke oduvek su poželjan i prestižan komad, ali ovaj model s istaknutim Chanel printom farmerice je prebacio u kategoriju premium luksuza, što potvrđuju brojni fashion TikTokeri.⁠

Ovaj model u predkolekciji za jesen/zimu 2023. opisan je kao onaj koji podseća na devedesete i uticaj hip-hop muzike, a zaštitno lice kampanje je model i glumica Iman Pérez.

Dodatnu glad za ovim komadom pobudile su i brojne slavne osobe koje su u poslednjih nekoliko nedelja prošetale u ovom modelu, što je dovelo do aktivacije tržišta second-hand garderobe gde se isti model sada preprodaje za dupli iznos.

Izvor: https://luxurysociety.hr/