Leto je u punom zamahu i letnje capsule-kolekcije su potpuno opremljene stylish garderobom, kao i omiljenim modelima cipela. Ako ste još uvek u nedoumici šta vam je sve potrebno od cipela za avgust koji je pred nama, a uz to želite da kreirate atraktivne modne lookove, dovoljno je da pogledate stylish kombinacije influenserki na Instagramu.

Mi smo za vas odabrali 7 trendi modela cipela koji će se odlično uklopiti u urbane, gradske, ali i morske modne izlaske.

1. Mrežaste baletanke

Uz već omiljene Chanel baletanke koje odišu klaskikom, kao i retro Mary Janes modele, ovog leta smo veoma zavoleli i ovaj Alaia mrežasti, prozračan model baletanki.

2. Sandale sa kaišićima

Protivteža chunky dad modelima sandala od prošlog leta zasigurno su sandale s ultratankim kaišićima koji se vezuju. Odlično se uklapaju sa mini i midi suknjama.

3. U zelenom tonu

Znate li da su upravo različite nijanse zelene boje jedne od najzastupljenijih tonova u kolekcijama modnih kuća za proleće/leto 2023? I dok nije neophodno odabrati odeću u tim bojama (iako zelena haljina Victorie Beckham govori suprotno) i više je nego mudro odabrati jedan par obuće u vama omiljenoj nijansi zelene.

4. Sandale ukrašene kristalima

Kristali su su u trendu, a ovog leta poseban naglasak je na mini detaljima poput kristala na kaiševima sandala.

5. Papuče sa punom petom

U trendu su modeli papuča sa punom petom koje su mnogima favoriti zbog potpetice umerene visine i skladne forme.

6. Omiljene patike

Ove se godine na odmor ne ide bez omiljenog para patika: posebno aktuelne su Adidas Samba koje su sold-out gotovo svuda. 

 7. Sandale kockastih vrhova

Ovaj atraktivan tip sandala posebno je zaživeo zbog svog praktičnog oblika, koji im daje trendi pečat. Možete ih nositi i uz pantalone i uz makxi haljine.

Izvor: https://luxurysociety.hr/