Naočare za sunce ove sezone su u posebnom fokusu.

A ovogodišnji trendovi zaista su raznoliki i pre svega odvažni. Zato smo sigurni da će među najpoželjnijim modelima sezone svaka od vas lako pronaći barem jedan po svom ukusu, a svake od ovih sunčanih naočara pomoći će vam i da ovog leta unapredite vaš stil.

Evo liste 5 modela naočara za sunce koji trendeseterke biraju ovog leta.

1. Naočare u jarkoj boji

Upečatljive naočare za sunce sa staklima u svim bojama duge nose se još od prošle godine, a i ove sezone daleko su od zaboravljenih te su posebno popularne na festivalima.

2. Naočare ovalnog oblika

Nova miljenica svetske modne publike, Sofia Richie Grainge svakodnevna je inspiracija na svim stilskim poljima, pa je tako slučaj i sa aksesoarima. Posebno smo zapazili da Sofia često bira otmene modele ovalnog oblika koje zaokružuju njene classy outfite.

3. Klasične crne naočare

Classic never goes out of style! Par crnih naočara za sunce klasičnijeg oblika zaista je pravi must-have, ali i statement detalj koji će podići svaki stajling na viši nivo.

4. Bele naočare

Čini nam se da old money estetika nikada nije bila popularnija, što rezultuje povećanom potražnjom belih naočara za sunce, kakve je nekada nosila i princeza Diana.

5. Minijaturne

Rihanna i Bella Hadid su IT devojke kod kojih često viđamo upravo ovaj model naočara, sa vibe-om 90-ih.