Patike su, bez sumnje, jedan od naših omiljenih modela obuće, koje rado nosimo bez obzira na to koje je trenutno godišnje doba. Ipak, tokom leta, mnogi biraju prozračnije, lagane modele, a upravo tada, na scenu stupaju neodoljive patike koje smo tokom proteklih meseci viđali na svakom koraku.

Naravno, reč je o sada već kultnom New Balance 530 modelu, a poslednjih nedelja trendseterke posebno biraju one varijante patika svetlijih boja.

Zašto je New Balance 530 toliko popularan?

New Balance 530 patike predstavljaju spoj udobnosti, stila i svestranosti. Njihov klasičan dizajn i neutralne boje čine ih idealnim izborom za kombinovanje sa različitim odevnim komadima. Bez obzira na to da li želite da ih nosite uz pantalone ili haljine, ove patike će upotpuniti vaš letnji outfit na najbolji način.

Kada je reč o kombinovanju New Balance 530 patika sa pantalonama, mogućnosti su velike. Za opušteniji izgled, možete odabrati jednostavne pantalone od pamuka ili lana. Uz to, ove patike se mogu nositii i sa širim modelima poput palazzo pantalona za trendi look.

Ali, New Balance 530 nisu samo rezervisane za kombinovanje sa pantalonama. One mogu da transformišu i vaše letnje haljine, dajući vam moderan stajling, idealan za uličnu modu.

Za romantičan izgled, opredelite se za haljinu cvetnog printa, a za minimalistički stil, posegnite za letnjom jednobojnom haljinom (jarke boje su, pored neutralnih, vrlo popularne ovog leta).

Kontrast između ženstvene haljine i sportskih patika je ono što pravi balans i stvara trendi izgled koje neguju stylish devojke na Instagramu. Što se tiče boja i dizajna, New Balance 530 nude rmnoštvo opcija. Klasična kombinacija belih i sivih tonova uvek je siguran izbor.