Za nas u modnoj industriji nije važno koje je godišnje doba i koji su trendovi u prvom planu jer naš je prvi odabir - crni outfit. Brojne su mogućnosti kako da ih stilizujete, te kako usred leta da izgledate chic, a mišljenje fashion eksperata je kako crnu odeću i dodatke ne treba izbjegavati u letnjim mesecima. Haljine, topovi, šeširi za plažu i kupaći kostimi - jednostavno izgledaju sjajno u crnoj boji.

 Ključ nošenja tamne i crne odeće leti temelji se na važnosti nošenja prozračnih i prirodnih tkanina, a u brojnim odličnim inspo kombinacijama uvek su doborodošle crne farmerke, lepršave crne haljine i ribarske sandale za dan, laneni blejzeri za prohladne večeri, crni jednodelni kupaći kostimi koji se takođe biraju i za razne party kombinacije...

Crna se odlično kombinuje sa zlatnim ili srebrnim komadima nakita, a svaki outfit još je zanimljiviji zahvaljujući cipelama u kombinaciji. Impresivan pojas, torba i zlatne minđuše savršeno će zaokružiti izgled.

Za one koji žele da ublaže snagu crne boje leti uvek su dobrodošle kombinaciji s belom bojom, kako u printu, tako i u monohromatskim kombinacijama.

Leto u gradu pruža priliku za uživanje u kombinaciji kratkih (crnih) pantalona od lana i oversize blejzera. Efekat crne pojačajte kontrastnom belom majicom (ili topom) i cool torbom.

Kombinujte elegantnu crnu maksi suknju s minimalističkom crnom ili belom majicom, te baletankama za odličan outfit stvoren za šetnje gradom, ali i odlaske na posao, kasni ručak, a za osveženje looka dovoljno je zameniti baletanke cipelema s potepricama, te omiljene pletene kođara torbe crnim kožnim modelom.