Iako su espadrile i papuče i dalje obuća broj jedan, činjenica je da nikad nije prerano za početak priprema za novu sezonu. Naime, prve trendi jesenje cipele već su stigle na police Zare i polako osvajaju kolekcije obuće trendseterki.

Kada je u pitanju sezona pred nama, ono što modni stručnjaci sa sigurnošću mogu da kažu jeste da će preovladati stil tihog luksuza i 'old money', koji povezuje velika doza elegancije i suptilnog stila kojim dominiraju jednostavni, čisti i vanvremenski komadi.

U poslednjih nekoliko sezona, ova dva stila preplavljuju sve delove mode i osvajaju sve velikom brzinom. Ni trendseterke poput Belle Hadid i Hailey Bieber, koje sve više posežu za diskretnim komadima, nisu im odolele.

Uz to ide i jedan od omiljenih brendova visoke ulične mode. Naime, Zara je počela da nas priprema za septembar u velikom stilu sa svim vrstama cipela koje će nam trebati. Uz ukrašene sandale sa kaišom preko pete, modeli savršeni za kancelariju, preko kaubojskih čizama do mokasina koje se nose kao najudobnije mokasine i savršeno pristaju uz ležernu eleganciju 'old money' stila ili meke klompe u stilu večne Birkenstock papuča. Nema sumnje, vreme je da počnemo da se pripremamo za modnu jesen, a ovim trendi cipelama za police Zara koje pružaju stilsku podršku u svakom trenutku teško je odoleti.

Zara Zara cipele za jesen 2023