Mnogima su haljine prva asocijacija kada spomenemo proleće i leto, a obično ih zamišljamo uz baletanke ili sandale. Ipak, kako bismo vas inspirisali da ove sezone izađete iz zone komfora i otkrijte nove načine za njihovo kombinovanje, donosimo 10 modela cipela koje se savršeno slažu uz haljine svih krojeva, dužina i boja, i to u najrazličitijim kombinacijama stylish devojaka sa Instagrama.

1. Blok peta

Birali visoke potpetice ili niže štikle, cipele i sandale sa blok petom trendy su izbor za prolećne kombinacije i najbolje od svega - veoma su udobne.


2. Patike

Naravno, bez patika ništa i nigde. Udobne, praktične, cool, i idu uz sve modele suknji i haljina.

3. Espadrile

Udahnite svežinu vašim prolećnim i letnjim kombinacijama sa espadrilama. Idealne su za one koji žele udobnu petu, a sa druge strane, nikad ne izlaze iz mode.

4. Kaubojke

Da, dobro ste pročitali - kaubojke! Ovaj ultrapopularan model obuće nema nameru da se skloni sa modnih radara ni tokom ove sezone, a trendseterke ih obožavaju, pogotovo u kombinaciji sa lepršavim boho haljinama.


5. Sling-back

Moderni slingback doživeo je svojih 5 minuta slave i ove godine. Za nijansu su traženiji modeli sa nižom petom, poput kitten varijanti, ali fashion devojke biraju i niske potpetice, pogotovo kao siguran izbor za proslave.

6. Mary Jane

Mary Jane model nikad nije bio ovako popularan, a kako stvari stoje, it devojke nemaju nameru da odustanu od cipelica sa dugim kaišićima, i još dužom istorijom. Kako vreme prolazi, klasične boje padaju u zaborav, a ističu se one upečatljive poput crvenih ili čak metalik nijansi.

7. Papuče

Iako su papuče logičan izbor za letnje vrućine, uvek je izazovno pronalaziti nove, drugačije modele. Ove sezone nosimo sve - od japanki do natikača poput ovog braon kožnog modela koji influenserke obožavaju.


8. Sandale na vezivanje

Naravno, u kolekciji mora da se nađe i dobar par sandala na vezivanje, a osim što ćete izgledati znatno glamuroznije, silueta će izgledati duže.

9. Mules

Mules model papuča je ovog leta doživeo pravi comeback, a trendseterke ih vole jer su veoma udobne, stylish, i izgledaju neprikosnoveno sa haljinama A kroja.


10. Baletanke

Prvi izbor Francuskinja i fashion devojaka uvek su baletanke, a brendovi donose nove, ažurirane i modernije verzije koje će obožavati čak i one koje nisu preferirale ovaj model obuće.

Izvor: ELLE/T.Đ.