Sa temperaturama koje se već danima približavaju 30. podeoku, čak i najlenji među nama, pomalo iznuđeno su sredili svoje garderobere, te izvukli (zaboravljene) prolećne komade. Kada je vreme ovako sunčano i toplo, često kombinovanje haljina nalazi se visoko na našoj listi prioriteta.

Bez obzira na to da li su one lagane i prozračne, cvetne sa volanima ili elegantne midi, haljine su definitivno jedna od osnova prolećnih outfita. Iako je jedna od prednosti nošenja haljina to što veći deo vaše odevne kombinacije čini jedan predmet, ipak je vredno razmisliti o dodatnom stilizovanju. Ubacivanje nekoliko trendi dodataka ili zanimljivog slojevitog komada - i menjanje tih završnih akseosara svaki put - osvežiće vaše kombinacije za proleće 2024. Pronašli smo pet takvih primera po uzoru na stylish devojke sa Instagrama. Pronađite ih u nastavku!

Džemper od pletiva + bela haljina + zatvorene papuče

Bele pamučne haljine dominiraće toplijim mesecima, a mi koristimo trenutak da ih do tada kombinujemo sa pletenim prslukom i zatvorenim papučama.

Trenč kaput + maxi haljina + mrežaste baletanke

Ko kaže da tamne boje ne mogu da izgledaju stylish kad stigne proleće? Influenserka Monikh demonstrirala nam je samo jedan od načina.

Babydoll haljina + mokasine i čarape

Haljine sa karnerima i volanima već su primećene na policama mnogih highstreet radnji. Par crnih mokasini u kombinaciji će sprečiti da stvari deluju previše nežno.

Crvena haljina + torbica + sandale sa potpeticom

Crvena boja je (ne)očekivani veliki trend ovog proleća. Midi haljina je najbolji način da je nosite za večernji izlazak ili koktel sa prijateljicama, uparena sa jednako upečatljivim parom sandala na visoku potpeticu.

Kardigan + haljina na bretele + baletanke

Kada ste u nedoumici, uzmite haljinu na bretele. Zaista, postoji razlog zašto je tako često nazivamo jednim od najsvestranijih komada u garderoberu. Ovog proleća, uparite je sa opuštenim kardiganom i jednostavnim baletankama.

Izvor: ELLE/N.K.