Kako provodite vaše prolećne dane? Jeste li ih dočekali s optimizmom i nestrpljenjem, ispisujući bucket liste i sanjareći o novim iskustvima koja vas čekaju? Sigurno kimate glavom u znak potvrde, jer sunčano vreme i sve duža obdanica čine da čak i najveći melanholici osete dah svežine i inspiracije, težeći da ispune svaki slobodni trenutak uzbudljivim i sadržajnim aktivnostima.

I dok veći deo dana posvećujemo poslovnim obavezama, pažljivo planirajući afterwork druženja ili vikend beg sa dragom osobom, nikada ne zaboravljamo na naš modni izraz. Naprotiv, lični stil je sastavni deo naše svakodnevice, a nova sezona nam donosi još jednu priliku da ga unapredimo na viši nivo, začinimo ponekim trendi detaljem te spremno zakoračimo u još uvek neistražene avanture.

U našoj modnoj filozofiji autentičnost se ističe kao osnovna vrednost, a udobnost je neizostavna stavka. Zbog toga smo se ovog proleća posebno potrudili da osmislimo kombinacije koje ne samo da izražavaju našu ličnost, već i omogućavaju slobodu kretanja i dobar izgled tokom čitavog dana. Kako bismo pronašli stylish outfite, istražili smo Guess asortiman na web shopu Fashion & Friends koji je naša prva stanica za online kupovinu. Pripremite se, jer vam u nastavku donosimo pet modnih izdanja koji će vas pratiti kroz sve aspekte života ovog proleća. Spremni za rešavanje modne slagalice? Hajde da zajedno otkrijemo kako da izrazimo naš stil u svakoj prilici koja nam se pruža.

Business as usual

U toku radne nedelje, često nam se dogodi da ostanemo bez modne inspiracije, a neretko je to baš onda kada imamo dan prepun važnih sastanaka i drugih poslovnih obaveza. Mišljenja smo da ne postoji ništa bolje od fashion spoja dobro ukrojenog sakoa i kvalitetnih para farmerica, a za mrvicu dodatnog samopouzdanja, spremno dodajemo par neutralnih slingback cipela, koje su jedan od vodećih trendova. Off we go!

Elle_4.gif
Promo 

Date night

Bilo da ste single, u posvećenoj vezi ili negde između, romantični izlazak je nešto što bi sebi trebalo da priredite u svakom slučaju. Zovite nas old-fashioned, ali midi crna haljina je komad u kom ćemo se zauvek osećati najsenzualnije. Monohramtski crni outfit je poput modnog jokera u ovakvim situacijima, a za dodatni trendi štih odaberite par klasičnih mokasina koji će upotpuniti look, te mantil (za hladnije večeri).

Elle_2.gif
Promo 

Ručak sa prijateljicama

Barem jednom ili dva puta mesečno, religiozno odvajamo nekoliko sati za posvećeno druženje i ručak sa najboljim prijateljicama. To je svojevrsni girl code od kog ne odstupamo nikada, te prilika za kreiranje stylish outfita(koje će naše prijateljice zasigurno primetiti). Uz povratak country stila (hvala, Beyoncé), u novoj Guess kolekciji pronalazimo kaubojke od prevrnute kože, koje samopoudazdano uklapamo sa matching maxi suknjom i omiljenim džemperom sa bretonskim prugicama. Tako chic, tako trendy!

Elle_5.gif
Promo 

Odlazak u bioskop

Ovog proleća, bioskopi su ponovo u modi! Uz domaće ostvarenje “Za danas toliko” koje je osvojilo čitav region, pa do “Challangersa”, najnovijeg (potencijalnog blokabastera) Zendaye, slobodna popodneva u toku radne nedelje sa velikim uzbuđenjem posvećujemo dobrom starom gledanju filma na velikom platnu. Ovde nam je potrebna dovoljno ležerna, a i dalje stilizovana modna kombinacija, te biramo biker jaknu (da, i ona je ponovo u modi!), uz mali twist sa plisiranom suknjom kojom postižemo idealni balans. Ostatak outfita je takođe u neutralnim svetlim bojama kojima svesrdno podržavamo dolazak još toplijih dana.

Elle_3.gif
Promo 

Casual vikend

Ah, ti vikendi. Dva dana praznih rasporeda, ispunjenih samo osećajem čiste slobode i nesputanosti. Pa neka nam takvi budu i outfiti! Iako prema nekima Florals for spring nisu groundbreaking, ulažemo pravo da stavimo veto. Cvetne haljine su apsolutni must u ovim mesecima, a dok nam temperature to dozvoljavaju, sa sobom uvek nosimo klasični trench mantil koji jednostavno morate imati u garderoberu. Da bi komfor bio na nivou, look zaokružujemo sa chunky modelom Guess patika sa kojima ćemo (možda) preći zacrtanih 10 000 koraka.

Elle_1.gif
Promo