U moru priča o lošim outfitima na ovogodišnjoj Met Gali, Sharon Stone ostala je nepravedno zanemarena kao dobar primer outfita sa stilom, čak iako je svojih 5 minuta na crvenom tepihu iskoristila maksimalno. Naime, svi pogledi bili su upereni u nju, a ona je još jednom dokazala da neguje prirodan, neopterećen i zdrav izgled, uprkos trendu plastičnih operacija koje se nameću savremenim ženama. 

U ekstravagantnoj Thom Browne crnoj haljini sa ogrtačem, zasijala je Sharon Stone na crvenom tepihu. Dobitnica Emmy nagrade dodala je elegantne zelene naušnice, crne štikle i malu crnu torbicu. 

Tokom manifestacije, Sharon se družila sa novinarom Vogue-a kom je otkrila zanimljivost da na sebi zapravo ima rekreiran stajling koji je nosila majka dizajnera Thoma Browna. Kasnije je, tokom šetnje skinula ogrtač, a ostala je samo sofisticirana duga haljina od istog materijala.

Profimedia Kako vam se dopada ova modna kombinacija?

Što se tiče beauty look-a, krasila ju je moderna kratka frizura upotpunjena svedenom šminkom koja ističe njenu lepotu.

Podsetimo se, Sharon Stone u poslednje vreme ne zna za modne promašaje. U julu je u Kanu nosila haljinu svetloplavu Dolce & za 3D cvećem, te takođe bila glavna meta ljubitelja mode.

Da li vam se dopada ovo modno izdanje?