Sinoć je u čuvenom muzeju umetnosti u Njujorku — Metropolitenu — održana Met Gala, modni događaj na koji dolazi sav krem džet-seta i svetske elite. Pozivnica za Met galu znači prestiž, o modnim kombinacijama sa događaja govori se godinama, a mi smo već načinili listu najbolje i najgore obučenih.

Jedna od diva koja je sebi obezbedila ranu pozivnicu za ovaj događaj jeste Jennifer Lopez, koja ne propušta ovaj spektakl još od 2004. godine.

Nakon što je stigla u Njujork, posle boravka u Veneciji, JLo se pojavila na dodeli MTV VMA nagrada kako bi uručila nagradu Oliviji Rodrigo. Ipak, ono što se čekalo svakako jeste njeno pojavljivanje na Met Gali — kako njen stajling, tako i javni poljubac sa Benom Affleckom, starim-novim momkom s kojim je nerazdvojna otkako su se pomirili.

Bennifer je uslikan zajedno na crvenom tepihu, a oboje su nosili maske, shodno propisima i održavanju bezbednosti tokom i dalje vladajuće pandemije virusa korona. Oni su zastali kako bi pozirali novinarima, a jedna od najupečatljivijih fotografija nastalih sinoć jeste poljubac sa maskama.

Inače, tema ove Met Gale bili su počeci američke mode, a iako je svako imao pravo na svoju slobodnu interpretaciju, ne možemo se odupreti utisku da je outfit Jennier Lopez bio potpuni modni promašaj. Ona je ponela stajling inspirisan Divljim zapadom - dugačku braon haljinu koju potpisuje Ralph Lauren, uz izražen dekolte, pojas u stilu kaubojke, detalje u vidu perja, šešira, srebrnog nakita... sve je bilo previše, neusklađeno i nimalo sa stilom i ukusom.