Preksinoć su u Njujorku dodeljene prestižne MTV video i muzičke nagrade, a crveni tepih okupirale su neke od najpopularnijih muzičkih zvezda današnjice... No, sasvim očekivano - pojava Madonne na sceni izazvala je masovnu histeriju.

Pop kraljica se na binu pojavila u svom prepoznatljivom stilu - kožnom seksi korsetu sa ogromnim dekolteom i vezivanjem na leđima, uz koji je ponela i mrežaste čarape, lakovane salonke sa vrtoglavo visokim potpeticama i duge, kožne rukavice i beretku.

Njeno erotično izdanje u stilu domino dame zapalilo je masu, ali je pravi šou nastao kada se okrenula, pokazujući nove implante kako na telu, tako i na licu.

Društvene mreže su ubrzo preplavile fotografije sa pitanjem: šta joj se dogodilo?

I dok je jedni nazivaju kraljicom estetske hirurgije, drugi je proglašavaju kraljicom univerzuma. Od svoje prve pojave do danas, Madonna se nije ustručavala od kontroverzi i provokacije javnosti, ali da li je sada otišla predaleko kao još jedna žrtva nametnutog šablona lepote i večne mladosti?

Podsetimo se, slavna 63-godišnjakinja je često na meti kritika zbog upotrebe filera i botoksa jer ne samo da izgleda mlađe, već je njeno lice izobličeno, a ovog puta to je uradila i sa svojim telom.

Izvor: stil.kurir.rs