Madonnin 63. rođendan bio je u znaku male, intimne, ali neverovatne porodične proslave. 

Pop zvezda je sa dečkom Ahlamalikom Williamsom, bliskim prijateljima i decom podelila fotografije atmosfere na impozantnoj mediteranskoj lokaciji. Proslavu je nazvala ''Ekstravaganca iz 6. veka'', a u skladu s tim svi outfiti bili su inspirisani ekstravagancijom Vizantije. Na porodičnoj fotografiji sa šestoro dece, svi nose vintage outfite uz opis ''Pod čarolijom Vizantijskog carstva''. Tu su njeni sinovi Rocco Ritchie, David Banda, ćerke Lourdes Leon i Mercy i usvojene bliznakinje Estere i Stella.

Prvi outfit bio je jednostavniji - u pitanju je plisirana Versace haljina sa njihovim prepoznatljivim raskošnim dezenom. Drugi je bio ekscentričan skoro do granice kiča - Rinaldy Yunardi tijara od kristala prekrivala je njenu kosu i lice, dok je telo krasila Burberry haljina u sirena kroju, ukombinovana sa Miu Miu potpeticama i Dolce ogrlicama sa krstićima.

Koliko je humana, Madonna je ponovo dokazala svojom rođendanskom željom da njeni prijatelji i obožavaoci obezbede po jedan krevet u malavijskoj bolnici Mercy James za bolesnu i povređenu decu u toj afričkoj zemlji. 

Proslava je usledila nakon najavljene saradnje sa Warner Music Groupom, koja će od sada biti odgovorna za njen celokupni muzički rad.

"Od samog početka, Warner Music Group je sa najvećom pažnjom pomagao da se moja muzika i vizija prenesu svima širom sveta", rekla je Madonna u saopštenju za javnost. "Bili su neverovatni partneri, i drago mi je što sa njima krećem u ovo sledeće poglavlje kako bih proslavila 40 godina karijere".

U galeriji pogledajte ekskluzivne fotografije sa ove proslave.

Profimedia Zavirite u spektakularnu atmosferu.