Glumac Channing Tatum i glumica Zoe Kravitz i ranije su podsticali glasine da su u vezi, ali nakon ovih fotografija biće im još teže da ih utišaju.

Paraparaci su uslikali čuvene glumce u Njujorku tokom šetnje u kojoj su se smejali i razgovarali, a u jednom trenuitku su zagrljeni vozili bicikl do svoje tajanstvene destinacije.

Uz to, oni su uskladili svoje casual outfite - crnu majicu i jeans, a Zoe je blistala potpuno prirodna, bez šminke. 

Prvi put su se tračevi o njihovoj vezi pojavili još u januaru, samo nekoliko dana nakon što je Zoe podnela zahtev za razvod od glumca Karla Glusmana, ali je izbor blizak glumici tada za E! izjavio da je ona slobodna. Chaning je, s druge strane, u oktobru raskinuo s britanskom pevačicom Jessie J, s kojom je bio u vezi od razvoda s glumicom Jennom Dewan.

Veruje se da su se Zoe i Channing upoznali na setu filma Pussy Island, trilera koji je rediteljski debi Kravitzove, a u kojem Tatum igra glavnu ulogu. 

Ovo nas nimalo ne čudi jer pored lepote, oboje poseduju i neodoljivu harizmu, zbog čega se već uveliko spekuliše da bi mogli da se nađu na vrhu liste najlepših slavnih parova. Šta vi mislite?

Izvor: glossy.espreso.co.rs