Nema sumnje da su protekle dve godine bile izuzetno zanimljive u svetu poznatih. Dok su se dešavale neočekivane stvari, mi smo iz svog doma sve pomno pratili prikovani za ekran.

Naravno, najbolji i najzanimljiviji parovi jesu oni koji su bili najneočekivaniji. Bilo da se radi o ponovnom oživljavanju ljubavi kao što su JLo i Ben Affleck, 17 godina nakon raskida veridbe, ili spajanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera u trenutku kada smo mogli da se zakunemo da će se ona zauvek vraćati Scottu Disicku.

Sve u svemu, nekoliko puta smo ostajali bez teksta, a izgleda da slučajno spojeni parovi imaju itekako čvrstu vezu - ma šta javnost mislila o tome. 

Evo 7 najneočekivanijih parova u 2021. godini!

Olivia Wilde i Harry Styles

Zbližili su se na snimanju filma Don't Worry, Darling, a iz prijateljskog odnosa prešli u ljubavni nakon što je Olivia raskinula sa prethodnim partnerom Jason Sudeikis, u januaru 2021.

profimedia-0626426743
Profimedia 

Megan Fox i Machine Gun Kelly

Nakon podnošenja zahteva za razvod od Brian Austin Greena, bilo je jasno da se Megan zaljubila u Kellyja. U njihovom prvom intervjuu prisećali su se upoznali na snimanju filma. Objasnila je da su njih dvoje astrološki povezani i da oseća da je to njena srodna duša.

profimedia-0616719379
Profimedia 

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Nakon što su godinama bili prijatelji, odnos Kourtney i Travisa prerastao je u nešto više. Par je svoju vezu objavio na Instagramu i od tada ne prestaju da dele javne zagrljaje i poljupce gde god stignu. 

profimedia-0619633857
Profimedia 

Phoebe Dynevor i Pete Davidson

Phoebe i Pete počeli su da se zabavljaju nakon što su se upoznali u Njujorku. Dok su još u martu primećeni kako se drže za ruke, u aprilu je zvanično potvrđeno da su zajedno, a već u junu javno razmenjivali nežnosti na Wimbledonu.

profimedia-0619395615
Profimedia 

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Šta reći o ovom paru, a da već nije rečeno? Jedino da čekamo da vidimo koji će biti njihov sledeći korak i da li će nakon dve decenije poznanstva i ljubavi JLo i Ben Affleck ozvaničiti vezu. 

profimedia-0626259953
Profimedia 

Rita Ora i Taika Waititi

Već mesecima kruže glasine da je ovaj par zajedno, što je i potvrđeno zvaničnim Instagram objavama Rita Ore. Iako je on stariji od pevačice čak 16 godina, čini se da se sjajno slažu.

profimedia-0627998943
Profimedia 

Rihanna i ASAP Rocky

Najslađe za kraj! Posle više godina druženja, ovaj par stupio je u vezu i prvi put od Rihanninog raskida sa Chris Brownom, mislimo da je to to. Osim zarazne hemije među njima, podjednako smo opčinjeni njihovim outfitima.

profimedia-0617582932
Profimedia