Ako i ovog leta zastupate minimalističku misao da je manje-više, tu smo da vam promenimo mišljenje. Ove sezone, svi smo se ujedinili u mišljenju da što više ogrlica stavite, to bolje. Ova opsesija ima smisla. Prethodnih godinu dana bili smo kod kuće, zalepljeni za računare i obučeni do grla, a sad je pravo vreme da osvežimo garderober i sve nadoknadimo.

Ipak, ne potcenjujte nakit, on itekako mora da se stilizuje, i to pažljivo. Iako imate svu slobodu u tome uz šta ćete ga nositi (da, možete i uz trenerku), nije svejedno kako ćete ga nositi. Slojevitost je postala trend za sebe, pa tako uparivanje zlatnih lanaca sa perlicama, biserima ili srebrnim lančićem nikada nije izgledalo više cool. S druge strane, jedna krupna kajla, poput one Tiffany, može da se nosi i sama uz dobar sako ili trench.

Trend prate svi - od influenserki do zvezda poput JLo, Rihanne, Belle Hadid. Naročito se nosi uz kupaći kostim, belu košulju i skupljenu kosu. Jer ko kaže da ne treba da budemo glamurozni i na plaži? 

Vreme je za isprobavanje novih komada - svratite u omiljenu radnju i prigrlite ovaj trend, a neka vam ovih 10 IT devojaka  posluže kao inspiracija za savršen letnji outfit upotpunjen ogrlicama.