Venera, planeta ljubavi i novca, 16. avgusta prešla je u znak Vage i otvara nam vrata za novu i svetlu budućnost. Postoji šansa da će mnogi pronaći srodnu dušu ili promeniti postojeće odnose, a mnoge očekuje pravi uspeh na ljubavnom polju.

Lav

Venera donosi novu energiju u privatni život Lavova. Ovo će biti vreme kada će moći da vide odnos iz malo drugačijeg ugla. U ljubavi, mnogi parovi moći će da otvore nove aspekte. Svetle i pozitivne emocije ostaće u sećanju jako dugo, stoga astrolozi savetuju da učinite neobične stvari, posetite neobična mesta sa voljenom osobom. Usamljeni Lavovi možda će moći da pronađu ljubav tamo gde nisu ni očekivali da će je sresti.

Vaga

Vage očekuje velika sreća, a svojom harizmom ostaviće veliki uticaj na svakoga. Slobodne Vage će biti spremne da pronađu srodnu dušu i započnu novu vezu. Njihova energija biće kreativna i moćna. Otvoreno flertujete i upoznajete ljude koji vam se dopadaju. Imaćete hrabrost da započnete nove stvari - spremite se za avanturu!

Škorpija

Mesec u Vagi učiniće Škorpije otvorenijim i velikodušnijim. Odmah ćete osetiti pozitivne promene u raspoloženju. Ovo će biti savršeno vreme za zajednički odmor, podizanje odnosa na viši nivo i njihovu pozitivnu transformaciju. Ako se poslednjih meseci nakupi mnogo nerešenih problema i neizgovorenih zahteva, onda će u periodu od 16. avgusta do 10. septembra mnogi nestati i biti rešeni. Usamljene Škorpije mogu postati otvorenije i spremnije za novu ljubav. Ako se na putu pojavi neko ko je ljubazan, iskren i ima ista interesovanja kao vi, nemojte propustiti ovu priliku.

Jarac

Univerzum će pomoći Jarčevima da upoznaju ljubav, ali ljudi ovog znaka treba da zapamte da je važno kakav prvi utisak ostavljaju. Jarčevi bi trebalo da se oslanjaju na intuiciju. Tokom ovog perioda ljubav će biti u vazduhu, a energetski tokovi će biti toliko moćni da ćete biti oduševljeni razvojem romantičnih događaja. Verujte svom unutrašnjem glasu.

Izvor: sensa.mondo.rs