Evo šta vas očekuje!

OVAN

Druga polovina 2021. godine donosi vam velike promene. Očekuje se da će ovaj period u horoskopu biti najnestabilniji. U oblastima zdravlja i ljubavi treba usporiti, ali u poslu sve neće biti tako jednostavno. Moraćete da donosite teške odluke, ali ćete raditi i dvostruko više i nećete moći da usporite. U ljubavi čekuju vas nova poznanstva. Možete se kladiti na neočekivane odluke, ali ne rizikujte uzalud - odlučite sve u skladu sa situacijom. Finale godine je sjajno za velike aktivnosti.

BIK

Očekuje vas vedar period prepun lepih iznenađenja. Predstavnike ovog znaka pratiće sreća i udobnost u drugoj polovini 2021. godine. Najbolje vreme za bilo kakva dostignuća je leto, od juna do septembra. Tokom ovih meseci zaista ćete naučiti šta znači pojam apsolutna sreća. Slobodni Bikovi imaju priliku da preko prijatelja ili na poslu upoznaju osobu sa kojom će započeti romansu.

BLIZANCI

Horoskop Blizance upozorava da od oktobra 2021. do januara 2022. možete ući u vrtlog jedva kontrolisanih događaja. U to vreme slobodni predstavnici znaka imaju najveće šanse za sudbonosni sastanak. Za porodične predstavnike znaka porodica treba da ostane na prvom mestu. Na kraju godine ima smisla posvetiti povećanu pažnju sopstvenom zdravlju i dobrobiti ljudi oko vas. Finale mnogih događaja će vas možda iznenaditi. Bolje finansije.

RAK

Tokom leta posvetićete se porodici i uređenju doma. Od jula do septembra očekuju vas napeti odnosi i loša komunikacija, a nečega ćete moratid a se odreknete kako biste postigli cilj. Moguće su loše prenesene poruke, ali i situacija iz koje nećete lako pronaći izlaz. Uzmite sudbinu u svoje ruke i suočite se sa svim preprekama. Ukoliko budete iskreni i potrudite se, u ljubavnoj sferi očekuje vas napredak.

LAV

Zvezdeporučuju da će Lavovi tokom leta i jeseni morati da prođu kroz radikalnu promenu. U kom formatu će se ovo dogoditi i na koje aspekte života će uticati, zavisi od vaše trenutne fokusiranosti. Sve ovo biće povezano sa vašim vlastitim odlukama i, možda, unutrašnjim iskustvima. Predstavnici znaka koji imaju svoj posao moraće da naprave promenu u vezi sa trenutnim uslovima rada. Imaćete priliku da drastično promenite svoj život, ali ne nauštrb ličnih talenata i dostignuća, već zahvaljujući pomoći osobe koja snažno veruje u vas. Voljena osoba sigurno će vam pomoći kroz savete, ali upo pitanjima finansija slušajte samo sebe. Porodična pitanja će biti važna, pa obratite pažnju i na njih.

DEVICA

Poslednjih 6 meseci u 2021. godini biće za vas biti najsvetliji period godišnjeg ciklusa. Preporučuje se da se bavite nerazjašnjenim pitanjima na ličnom planu, ali ne smete zanemariti ni kreativnu energiju i samopromociju na frontu karijere. Ako imate sopstveni posao, vreme je da preuzmete veliki projekat, jer ćete za to imati sve što vam treba. Ako radite u organizaciji, pokušajte da započnete sa malim odlukama, ali radite stabilno prema svom cilju. Odličan period za bilo kakva ulaganja. Vaš uspeh leži u vašem talentu da postignete ono što želite.