Kada se u avgustu na nebu pojave mlad i pun Mesec, važno je obratiti pažnju na njihovu energiju, jer će značajno uticati na naše puteve sudbine, ističu astrolozi. Mlad Mesec nas očekuje 8. avgusta i biće u znaku Lava. Imaće povoljan uticaj na naše život, pa se preporučuje da za ovaj dan napravite krupne planove.

Mlad Mesec, posebno u znaku Lava, podstiče energične i aktivne poslove. Na primer, masovni događaji mogu doneti zanimljiva poznanstva, sportski trening, energiju, kao i kurseve, predavanja i originalne ideje generalno. Astrolozi savetuju da u fazu mladog Meseca uđete sa jasnim planom za naredni period i odvojite vreme za sastavljanje liste obaveza, liste za kupovinu i vizualizacije svojih snova. Takođe je korisno zapisati viziju vlastitog života.

Za vreme mladog Meseca intuicija je značajno pojačana, ali je i komunikacija na dobrom nivou. Uspećete da se povežete sa mnogim ljudima i pronađete zajednički jezik. Mnoga slobodna srca mogu ostvariti zanimljivo poznanstvo. Ipak, koliko god period bio povoljan za planiranje, ne vredi započeti popravke, pokretati nove projekte ili drastično menjati svoj život na dan mladog Meseca. Međutim, odmah nakon ove faze, dve nedelje biće veoma povoljan period za snažne aktivnosti u svim oblastima. Na dan mladog Meseca ne vredi trošiti velike sume novca i ne preporučuje se da idete u kupovinu. Mladi Mesec negativno utiče i na emocionalno i na fizičko zdravlje. U slučaju da se osećate preplavljeno emocionalno ili fizički iscrpljeno, nemojte sebe mučiti, već odvojite vreme za kvalitetan odmor.

Pun Mesec u avgustu 2021. dogodiće se u nedelju 22. u 15:02 i biće u Vodoliji. Ovo je energetski jak dan i u tandemu sa Vodolijom može imati vrlo blagotvoran efekat na naš život.

Šta raditi na dan punog Meseca u avgustu 2021. godine?

Pun Mesec pomaže da se uspešno spoznaju sve nove i neobične stvari. Stoga, 22. avgusta, možete planirati pokretanje novog projekta, prelazak na novo radno mesto, početak obuke i slično. Takođe će ovog dana stvari ići dobro i na ličnom planu. Astrolozi tvrde da je period punog Meseca sjajan za velike finansijske transakcije. Odlično je vreme za ulaganje, kupovini ili prodaju nekretnina. Ipak, pazite da previše ne ispraznite svoju kasicu jer se kasnije možete kajati.

U danu punog Meseca ljudi obično postaju emotivniji, a neki čak i agresivniji. Stoga, izbegavajte neprijatne razgovore i sve konflikte. U ovom periodu se ne preporučuje da preterano vežbate, rizikujete ili izmišljate priče. Emocije su pojačane, ali ako ih kanališete u pravom smeru - ka širenju ljubavi - sve će biti sasvim u redu.

Izvor: sensa.mondo.rs