Venera, planeta ljubavi, lepote i uživanja, 21. jula ulazi u znak Device, a 27. jula će joj se pridružiti i Mars. Zbog uticaja ove dve planete, emocije će biti neobuzdane.

Dok se Venera bude šetala kroz znak Device, zaljubljeni će postati pažljiviji prema partneru, više će ugađati i biće požrtvovaniji.

Kojem god znaku da pripadate, saosećajnost, odanost i briga biće ključne reči ovog astro perioda. Pokazivaćete naklonost onima koje volite tako što ćete im biti na raspolaganju i ugađati im.

Pokušavaćete da sve držite pod kontrolom, više ćete razmišljati i brinuti se nego inače. To bi moglo da utiče na vas i da vam poremeti svakodnevne navike, a naročito će uticati na Blizance, Strelčeve i Ribe. Ova tri znaka nailaziće na sitne prepreke, naročito na polju ljubavi. Tranzit venere kroz znak Device neće biti najpovoljniji za njih, ali dobra vest je da se nakon ovog astro perioda za njih situacija popravlja.

S druge strane, zemljani znakovi Bik, Jarac i Devica, ali i Rak i Škorpija, osećaće nalet pozitivne energije i lepih dešavanja. Zvezde će im biti naklonjenije nego inače, a astrolozi savetuju da dobro iskoristite ovaj period i počnete da ostvarujete sve ono o čemu ste dugo maštali. Sad je pravo vreme za to.

Izvor: Stil/Tportal.hr