Da li ste raspoloženi za letnji miris zbog kojeg ćete poželeti da plešete među nemirnom, slobodnom i neobuzdanom omladinom? Osnivač Byredo parfema Ben Gorham otkriva novi parfem pod nazivom Young Rose, a posvećen novoj generaciji i neodoljivoj energiji koju ona nosi. 

Srećom, Young Rose nije još jedan prosečan miris ruže koji se u današnjoj kulturi ne povezuje sa mladima, već sa onima zrelijima i iskusnijima. Da bi ga približio minimalcima, Byredo je osmislio spoj mošusa, ambroksana, damascene ruže, sečuanske paprike i semena ambrete. Zvuči egzotično? To je i bio cilj. 

byredo-young-rose-fragrance-perfume-scent-ben-gorham-release-information-1
Byredo 

''Sledeća generacija uvek ima emocionalnu obavezu da preradi tradiciju svojih predaka. Njihova je uloga da neustrašivo zarone u nepoznato, otkriju staro i razviju ono što tek sledi. Mlada ruža pozdravlja taj duh'' zapaža Gorham koji je osmislio za parfem dobio tokom svog duhovnog putovanja kroz Kinu.

U znak proslave lansiranja mirisa, koji će se verovatno pridružiti najprodavanijim mirisima ovog brenda, Byredo je pozvao šangajskog fotografa Leslia Zhanga da stvori specijalne umetničke fotografije. Tako je nastao delikatni body art inspirisan ružom.

byredo-young-rose-fragrance-perfume-scent-ben-gorham-release-information-4
Byredo 

Čini se da ovaj brend ne namerava da stane jer je miris izašao neposredno nakon specijalnog izdanja Blanche, jednog od najpoznatijih njihovih mirisa.

Isprobajte Young Rose i javite utiske!