Peta sezona serije The Crown najavljena prvim fotografijama glumice Elizabeth Debicki u ulozi princeze Diane, kao i glumca Dominic Westa u ulozi princa Charlesa, a svi se pitaju da li će ovo biti presudna sezona za kraljevsku porodicu i njen ugled koji je već umnogom devalviran.

Nedavno poznata po svojoj sporednoj ulozi u špijunskom trileru Tenet koji manipuliše vremenom, Elizabeth Debicki na fotografiji je prikazana kako leži na kauču duboko zamišljena, s izrazom koji neodoljivo podseća na kraljicu srca

"Ovo je uloga iz snova. Diana je izvanredno ljudsko biće i zaista još uvek živi u srcima toliko ljudi'' rekla je pre snimanja. "Preplavljena sam, prestravljena i uzbuđena. Jedva čekam da počnem" dodala je, ne krijući tremu zbog velike odgovornosti pri predstavljanju ovako složenog lika.

Podsetimo se, Emma Corrin je portretirala Dianu u prethodnoj četvrtoj sezoni, i učinila je to maestralno. "Učinite to svojim. Uhvatite se za stvari koje vam odgovaraju, s kojima ste povezani ili sa kojim saosećate. I uvek verujte scenariju. To vas neće izneveriti" podelila je svoj savet o tome kako pristupiti zahtevnoj ulozi.

Na drugoj fotografiji nalazi se Dominic u ulozi Charlesa kako zabrinut stoji na kraljevskom imanju, s pogledom u daljinu.

Peta sezona očekuje se u 2022. godini, da li je iščekujete?