Njen najnoviji video je step-by-step tutorijal za to kako postići njenu messy frizuru koje kreira gotovo svakog dana. Hailey kaže da su joj neuredni talasi jedan od najdražih stilova za izlazak na večeru, sastanak s mužem ili druženje s prijateljicama, a u nastavku vam donosimo njene savete.

Kao prvi korak, Hailey preporučuje prskanje spreja koji pospešuje volumen na mokru kosu pre sušenja fenom. Tajna njenih talasa je smeru okretanja. Hailey uvija peglu za kosu prema licu, a zatim od njega kako bi kreirala ovaj ultimativni izgled kose koji podseća na frizuru koju imamo na moru. U tome joj značajno pomažu savijajuće ploče ove specijalne pegle.

Upamtite da savršenstvo ovde nije cilj. Što nonšalantnije izgleda, tim bolje. Ako radite sa sveže opranom kosom, nemojte štedeti na spreju kako biste obezbedile čvrstu teksturu. Tako će vam kosa biti manje ‘glatka’ i lakše ćete kreirati frizuru. Hailey kaže da će vam možda trebati i dodatni špric spreja za zadržavanje talasa. Ipak, najbolje rešenje je to da pričekate barem dan nakon pranja kose kako bi vam frizura trajala duže.

A koji outfit se slaže uz ovu frizuru? I u ovom slučaju sledite Hailey i birajte casual komade poput jeans-a i jednostavne majice s natpisom.

Izvor: journal.hr