Uzimajući u obzir čitavi opseg kreativnog stvaralaštva Billie Eilish, ne čudi što je superzvezda sada odlučila da uđe u svet parfema. Miris je najbliže vezan za nostalgiju i sećanja, a to su teme koje Billie redovno istražuje u svojoj muzici. Tako je njen prvi parfem, kreiran u partnerstvu sa Parluxom, produžetak njene umetnosti koja definiše generacije.

''Želela sam da se oseća kao topao zagrljaj'', rekla je. ''Kao trenutak kada osetite kako va[a krv teče kroz vas. To je miris koji sam jurila godinama, godinama i godinama. To je moj omiljeni miris na svetu". I to nije samo fraza - Billie je prethodnih godina zaista prikupljala stotine parfema - i stvarnih mirisa i zanimljivih bočica - na svojim globalnim turnejama. Zbog svoje ljubavi prema parfemima, bila je uključena u svaki kreativni aspekat proizvodnje - brendiranja, kampanje, ali i samog mirisa. Čak je i bronzanu bočicu oblikovala po njenim omiljenim delovima tela: zakrivljene ključne kosti i grudi, graciozan nagib vrata.  

Sam miris opisan je kao topli, gurmanski - pomislite na prijatne začine koji se susreću sa slatkim mirisom svežeg voća. Gornje note izražavaju romantiku sa laticama šećera i sočnim crvenim bobicama pre nego što se prošire do njegovog srca sa pozivom na vanilu, kakao i začine. Konačno, donje note završavaju zrna tonke, drvo i topli mošus.

Udoban kao povratak kući, ovo je vrhunska inkapsulacija muzike Billie Eilish.

Parfem će biti lansiran u novembru 2021. na njenom novom website-u, i to po ceni od 68 dolara.