Kao ljubitelji vrućine, lepršave odeće i zlatne kose, teško se opraštamo od leta. 

Jedina dobra stvar jeste činjenica da ponovo otvaramo sezonu parfema - i to onih jačih, kremastijih, začinskih koji nam utopljavaju dušu.

Parfem je sunce, parfem je život, i zato danas više nije važno samo da vi dobro mirišete, već i vaš dom, posteljina, peškiri, odeća... Okruživanje mirisom je okruživanje dobrom energijom, a nekada i prečica da, makar u mislima, otputujete daleko.

Pravi jesenji parfem obično karakterišu mekana vanila, mošus, drvo ili zemljano cveće. I dok večernje sunce zalazi zajedno sa citrusima i svežim letnjim cvećem, vreme je da se umotamo u pletene džempere sa intenzivnim jesenjim aromama.

Miller Harris Out Eclat je čista lepota u bočici - kremast, mošusan i zemljani sa nagoveštajem čiste začinske slatkoće. Osetite njegovu jedinstvenost. 

Ako tek treba da osetite radost mirisa irisa, pozivamo vas da pokušate sa Escentric Molecules Molecule + Iris Eau de Toilette. Poznat je kao jedna od najskupljih nota u parfimeriji i neverovatno ga je teško izvući i formulisati. Sapunast je, oštar, dubok sa ikoničnim baršunastim notama Molekule 01. 

Kada je u pitanju Miss Dior, ne, nije u pitanju kultna verzija ovog parfema za koju već znate. Čuvena modna kuća unela mu je specijalan dodatak, te je ovaj cvetni parfema sa dubokim puderastim notama i nagoveštajima drvenosti savršen jesenji miris.

Dubok, drven i začinjen, novi Aesop miris je poput jeseni u boci. Čak i ako niste poseban obožavatelj snažnih i toplih mirisa, ovaj  ima notu bibera i mošusa koji mu daju svežinu. Ugođaj za sva čula. A ako ste skloni promenljivom raspoloženju i emocijama upoznajte novi Byredo Mixed Emotions.

U galeriji pogledajte svih 10 najboljih jesenjih mirisa.

Diptique, Jo Malone Odaberite svoj.