„Pusti bradu pa možemo da razgovaramo”, „Ponudiću mu nešto što ne može da odbije”, „Treba duvaniti lagano, nikad u toku posla”, „Familiju ne možeš da biraš ali možeš da brukaš”, „Prvi sat nakon ustajanja se ne priča”… Zvuči poznato?

Ukoliko tragate za jedinstvenim i unikatnim modelima, pravi izbor za vas su BranBlan majice. Prepoznatljive po jedinstvenom kroju, najkvalitetnijem pamuku, vrhunske izrade i modernog dizajna, ovi modeli ne predstavljaju samo brend već i jednu životnu filozofiju. Iza ovog brenda ne stoji dizajner, već inženjer Branislav Blanuša koji je dokaz da se najbolje stvari dešavaju sasvim spontano. Kada hobi postane biznis, a igra posao, onda znate da ste uradili pravu stvar. Kada kreativnost u glavi počne da ključa, ona mora da izađe napolje s velikim praskom.

branblan majice
ustupljene fotografije 

Majice s porukama i originalnim crtežima mogu se nositi svakodnevno, one služe za izražavanje sopstvenih stavova ili otkrivanje karaktera, ali na zabavan i humorističan način. Istovremeno mogu da izmame osmeh na lice, ali i podsete da je odeća snažan medij.

branblan majice
ustupljene fotografije 

Od zanimljivih, životnih citata, preko umetničkih slika, muzičkih motiva, junaka našeg detinjstva, novih superheroja, svako može da pronađe sebe. BranBlan majice nisu samo običan komad odeće. Za njih se vezuju osobine, karakter, sloboda da budemo ono što jesmo. Beskompromisni, svoji i originalni. Buntovnici s razlogom. Obuci BranBalan majicu i uveri se u to!

branblan majice
ustupljene fotografije 

Ambasadori našeg brenda su i poznate ličnosti, ali mi više volimo da ih zovemo našim prijateljima, jer zajedno s njima stvaramo neki bolji svet – inspirisan zabavom, osmesima, zanimljivim situacijama, životnim mudrostima. A u svemu tome, kvalitet je presudan. I zato, daj čoveku dobru majicu i osvojiće svet.

branblan majice
ustupljene fotografije 

www.branblan.com
IG @branblan