Superzvezda JLo davno nam je stavila do znanja da obožava jeans. Bilo da se radi o zvonaricama ili tregerima, Jennifer Lopez ume da ponese svaki - uz samo nekoliko stilskih trikova. Njeno poslednje modno izdanje u Los Anđelesu upravo to i dokazuje. 

Latino diva pridružila se spisku zvezda koje su podlegle oživljavanju paper bag jeansa sa prepoznatljivim visokim strukom. Zbog svog oversize kroja, vrlo često se nepravedno nazivaju i 'ružnim farmerkama', a Jennifer Lopez upravo svedoči kako mogu da se nose na stylish način.

Umesto patika ili baletanki, ona je - pretpostavljate - odabrala Giuseppe Zanotti potpetice, i to je pun pogodak kada su u pitanju široki krojevi, kako ne biste izgledali niže ili krupnije. Dodatno pojačavajući glamur, JLo je farmerke spojila sa romantičnom Valentino bluzom, Celine naočarima i bež torbom. 

Profimedia Pogledajte još jedno modno izdanje latino dive.

Ovaj model preporučuje se višoj i izduženoj figuri, ali nemojte da vas to spreči da uživate u svom omiljenom modelu - čak iako imate obline poput JLo možete da ga iznesete na fashion način uz usku bluzu i štikle.

A dok Jennifer Lopez i Ben Affleck nastavljaju potragu za svojim savršenim domom u Los Anđelesu, mi nastavljamo da se inspirišemo njenim modnim izdanjima!