Koncert poznatog italijanskog tenora Andree Bocellija koji je održan ovog vikenda na platou ispred Geozavoda nije mogao da prođe i bez slavnih imena među kojima se našla i naša poznata influenserka i ELLE cover girl Tamara Kalinić.

Zanosna brineta pojavila se na koncertu u velikom stilu, a njeno moćno izdanje nije prošlo bez oduševljenja i pogleda svih prisutnih.

U dugoj YSL suknji i smelom topu nasmejano je pozirala okupljenim fotografima, a malo je reći da je svojim izgledom ostavila bez daha.

Tamara Kalinić oduševila je izdanjem na koncertu Andree Bocellija.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Crna suknja u kombinaciji sa pojasom je na najlepši način istakla njene obline i vitku figuru, a Tamarin stav, harizma i gracioznost su kao i uvek podigli ceo izgled na viši nivo.

Tamara Kalinić oduševila je figurom i izazvala divljenje na koncertu.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Inače, sam top bio je od sjajne kože i imao je duboki srcoliki izrez naglašen svetlucavim kamenčićima, a influenserka je od nakita ponela nekoliko narukvica, jednostavne minđuše i tanku ogrlicu.

Look je upotpunila sandalama sa platformom i mini tašnom, dok je kosu uvila u nežne talase koji su celom izdanju davali romantičnu notu.

Tamara je do sada nebrojeno puta pokazala sjajne odevne kombinacije od kojih se ne zna koja je lepša od koje, ali se čini da je poslednjim izborom nadmašila i samu sebe, a još neke, više nego sjajne toalete, kojima je oduševila sve pogledajte u galeriji ispod:

Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Instagram Pogledajte još neka od sjajnih izdanja Tamare Kalinić...