Sa bogatom filmskom karijerom u Holivudu, Demi Moore ne prestaje uskoro. Pored rada na novim filmskim projektima, poslednjih meseci se bavila i dizajniranjem modne kolekcije za inkluzivni brend kupaćih kostima Andie, a kreacije sa sopstvenim potpisom predstavila je kroz zavodljivu kampanju.

Moore, koja je nedavno na Instagramu potvrdila svoju vezu sa slavnim kuvarom Danielom Hammom, puni 60 godina 11. novembra i neće dozvoliti da taj broj definiše njena iskustva.

„Ne definiše me broj, već moje iskustvo. Napuniš 59 godina i već razmišljaš: „Pa, imaću 60.“ To je veoma oslobađajući osećaj. Kad pomislim na svoju baku sa 60 godina, izgleda da se nekako pomirila sa starošću. Ali osećam se, na mnogo načina, življim i prisutnijim nego ikad“, otkrila je Moore.

Sa kolekcijom Demi Moore x Andie, koja je ovih dana lansirana, zvezda filma 'Striptiz' menja ideju da žene moraju da menjaju način oblačenja kako stare i da postaju nepoželjne. „Ideja da žene postaju manje poželjne kako stare se menja. Ne želimo da izgledamo staromodno, želimo da izgledamo i da se osećamo seksi",rekla je Demi, koja je trenutno u Evropi i radi na novom filmskom projektu. 

Demi Moore kolekcija kupaćih kostima.
ANDIE / Planet / Profimedia 

S obzirom na impresivnu karijeru u Holivudu koju je počela da gradi kao tinejdžerka, polaskana je kada čuje reč „ikona“ u istoj rečenici sa svojim imenom, ali je priznala da se zbog toga oseća pomalo „van tela“.

„Osećam se polaskano i pomalo kao da ne liči na mene, ali mi se sviđa. Za mene je ikona uvek predstavljala nekoga ko je utabao put i označio nešto što je pokrenulo ljude ili imalo pozitivan uticaj. I u tom smislu, osećam se veoma ponosno što sam stavljena u kategoriju koja bi bila povezana sa tim“, objasnila je ona.

Demi Moore kolekcija kupaćih.
Cass Bird for Andie/MEGA / The Mega Agency / Profimedia