Kada se pojavila na modnoj reviji Stelle McCartney u Parizu, Demi Moore je ukrala šou zajedno sa svojom ćerkom. 

Naime, ona se pojavila u atraktivnom kombinezonu crne boje, sa potpisom pomenute dizajnerke, dok je preko ramena nosila urbanu bomber jaknu. Mrežasti detalj isticao je njenu siluetu i učinio da izgleda zanosno, a tu je i duga kosa - trend koji očigledno ne prolazi i obožavaju sve generacije. Šminka je svedena na minimum - blistav ten i usne u nude boji.

Scout Willis bila je još bolje stilizovana u belim pantalonama, crnom topu i oversize sakou, upotpunjenim sjajnim sandalama i nonšalantim talasima. Izgledala je kao da je rođena Parižanka.

profimedia-0636615657
Profimedia 

Očigledno je da moderan stil i mladalačka energija Demi Moore čine da izgleda kao da je vršnjakinja svojoj ćerki, iako prelepa glumica slavi 59. rođendan.

Ona ne krije da decenijama pazi na ishranu i trening, a pored toga brine i o svom duhu.

"Prihvatanje vlastitog tela je ključ sreće i dobrog osećaja",rekla je u jednom intervjuu. ''Takođe, ključ dobre forme je umerenost. Umerno jedem i umereno vežbam, jer sam shvatila da krajnosti ne vode nužno ka uspehu. Iscrpljivala sam se vežbanjem u teretani i i dalje nisam bila zadovoljna izgledom. Danas vežbam manje, ali nikad srećnija nisam bila", kaže Demi koja se u slobodno vreme ne odvaja od svoje tri ćerke.

profimedia-0636615661
Profimedia