U novom spotu za pesmu ''Ghost'', Justin Bieber igra momka koji se nakon smrti svog dede ponovo povezuje sa bakom. Odvodi je u duge šetnje duž plaže Ventura, vraća na njena omiljena mesta za izlaske i izvodi na koktele i ples. I da, to bi bila samo simpatična priča da njegovu baku ne igra niko drugi do legendarna Diane Keaton.

Saradnja se dogodila na Justinovo iniciranje, a Diane je izjavila da misli da je pesma divna. ''Ovo je bila čista zabava'', kaže, ''Ceo život sam bila glumica i imala ozbiljne projekte, a ponekad mi je trebalo da se malo opustim - ali ovo je bilo potpuno opušteno i neopterećeno".

Nijedan muzički video - čak ni ovaj sa najdirljivijom porukom - ne bi bio potpun bez besprekornih outfita. Ekscentrična ikona stila Keaton je donela svoju odeću (i šešire!) za snimanje. ''Odeća je bila pokazatelj mog stila jer je moja'' kaže Keaton kroz smeh. ''Neki komadi su iz mog ormara, a imala sam neke divne Gucci".

U jednoj sceni vidimo Dianu i Justina kako se zajedno voze u kabrioletu Corvette. Ona nosi elegantni kaput Gucci, a on bomber jaknu Aime Leon Dore sa pantalonama Marni. ''Taj kaput je zaista fatalan za mene. On mi je omiljen'', kaže Keaton.

U drugoj sceni, Bieber kupuje Keatonovoj novu odeću i vodi je u grad. Justin nosi starinsku ragbi majicu i farmerke Balenciaga, a Keatonova svoj šik kaput Comme des Garcons sa širokim pojasom. Čak i mračniji prizori imaju istančan stil. Na dedinoj sahrani, Justin nosi odelo Saint Laurent, a Diane crnu jaknu Louis Vuitton. I da ne zaboravimo šešire: "Za mene je šešir prijatelj" navodi glumica.

U nastavku pogledajte ceo spot.