Jedan od najpoznatijih i najpoželjnijih glumaca današnjice Brad Pitt stigao je u Berlin na promociju novog akcionog blokbastera Bullet Train. S obzirom na to da je u Evropu došao u sred toplotnog talasa sa ekstremno visokim temperaturama, bilo je logično da će odabrati ležernu odeću za ovu priliku. Ipak, niko nije mogao da pretpostavi da će outfit biti toliko smeo i odvažan.

Naime, Brad je u teatar Zoo Palast došao u širokom lanenom sakou, prljavoroze lanenoj košulji ležerno raskopčanoj, i u paru motociklističkih čizama brenda Stylmartin. Ipak, majstorski potez nije bio samo u lanu, već i u smeđoj suknji koju je Pitt nosio sa širokim osmehom na licu.

U galeriji pogledajte ceo outfit.

Profimedia Pogledajte fantastično modno izdanje Brad Pitta.

Poruka da je moda bezrodna i da muškarac, baš kao i žena, može da nosi šta god poželi i u čemu god se oseća dobro u svojoj koži, bila je još glasnija jer je prenosi onaj koji godinama važi za prototipa mačo muškarca. Stav, harizma i jaka osobnost u modi su, baš kao i u životu, ključni, dok dobar osećaj za stil uvek nadilazi prolazne trendove. A ko snažnije može da razbija predrasude od Brada?

U duhu promocija novog filma, glumac je briljirao i u svakom narednom modnom izdanju - od tamnozelenog, preko pastelnonarandžastog, pa sve do braon somot odela, a komentari da je trenutno u svojoj najboljoj modnoj fazi, pored one devedesetih godine, nisu izostali.

Brad Pitt briljira u modnim izdanjima na promociji filma Bullet Train.
Profimedia