U velikom intervjuu za Guardian, Angelina Jolie je priznala da se plašila za bezbednost svoje dece tokom braka sa Bred Pittom. Glumica (46) je rekla da je tokom braka sa Pittom (57) shvatila koliko su važna prava dece. Na pitanje da pojasni malo navode, rekla je kako ne može da govori o tome zbog toga jer je još u postupku razvoda. Ali je tokom intervjua klimnula glavom kako bi potvrdila da se radi o porodičnom zlostavljanju.

Angelina i Brad dele starateljstvo nad šestoro dece. Na pitanje da li se plašila za bezbednost svoje dece tokom veze sa Bradom, Angelina je rekla: "Da, plašila sam se za svoju porodicu. Za celu moju porodicu!"

O svojoj odluci da nakon 5 godina braka podnese zahtev za razvod, rekla je: "Bilo mi je potrebno mnogo vremena da bih bila u poziciji da mogu da se odvojim od oca svoje dece."

Angelina navodi  kako je bila traumatizovana i "slomljena" zbog "užasnog" iskustva koje je trajalo "poslednju deceniju". Ali htela je da se cela njena porodica, uključujući i oca njene dece, leči i bude mirna. "Uvek ćemo biti porodica", rekla je Jolie.

Cela ova priča je potekla od promocije njene knjige "Upoznaj svoja prava", koja je posvećena mladim ljudima.

Angelina tvrdi da je Brad Pitt bio fizički i verbalno nasilan prema njihovom sinu Maddoxu, a da će optužbe potkrepiti video materijalom i svedočenjima njihove dece.

angelina-jolie-brad-pitt-brak-razvod-nasilje
Profimedia 

Izvor: stil.kurir.rs