JLo i Ben Affleck obožavaju da se igraju kako u ljubavi, tako i u poslu - sa medijima. Ne samo da su animirali ceo svet svojim fotografijama koje neodoljivo podsećaju na one iz 2000-ih, u provokativnim pozama i zanosnim poljupcima, već su vrlo vešto počeli da uparuju outfite kako bi svakodnevno bili meta novinskih naslova.

Najnoviji je uhvaćen tokom zajedničkog šopinga: Ben u casual farmerkama, košulji i sa avijatičarskim naočarima, a JLo u elegantnoj Tom Ford suknji koja ističe njenu siluetu, crnoj majici bez rukava i Christian Louboutin potpeticama koje joj daju na visini. Naravno, ovom klasičnom poslovnom outfitu pridružila je i bezvremenu Birkin tašnu. 

Jennifer Lopez i Ben Affleck
Profimedia 

Međutim, međusobno uklapanje stila takođe nije sasvim neuobičajeno kod JLo. U svojoj početnoj i intenzivnoj fazi zabavljanja sa Alexom Rodriguezom 2017. uklapala se sa njim, a mnogo ranije i sa Diddijem (setimo se crne kože i monohromatskih belih stajlinga). 

Takođe, mnogi drugi parovi su to radili u prošlosti - od Brad Pitta i Gwyneth Paltrow do Davida i Victorie Beckham

Na nedavno održanoj D&G reviji u Veneciji JLo je došla sama, pa ne možemo da dočekamo njihovo sledeće zajedničko pojavljivanje u javnosti.