Dok neke slavne ličnosti održavaju ekstravagantna venčanja, a neki fanovima priređuju i televizijske live prenose, zvezde poput Ariane Grande i Miley Cyrus više vole skromnije ceremonije — a kasnije i da iznenađuju fanove vestima o svojim tajnim venčanjima. S obzirom na to da su sve oči već uprte u njih, nije iznenađenje zašto neke poznate ličnosti žele da se udalje od medija i sačuvaju ovaj specijalan, intiman trenutak samo za sebe i svoje najbliže.

U nastavku otkrijte 10 slavnih parova koji su imali tajno venčanje.

1. Anya Taylor-Joy i Malcolm McRae

Sredinom jula 2022. Page Six je izvestio da se zvezda serije The Queen's Gambit tajno udala za svog dečka Malcolma McRae s kojim je u vezi godinu dana. Par je izazvao glasine o veridbi mesec dana ranije kada je glumica uslikana kako nosi prsten sa zelenim dijamantom.

Anya Taylor-Joy i Malcolm McRae su se tajno venčali.
Profimedia 

2. Margot Robbie i Tom Ackerley

Nakon brojnih glasina, 2016. godine Margot Robbie je putem Instagrama potvrdila svoje venčanje sa britanskim rediteljem Tomom Ackerleyem, pokazujući svoj dijamantski prsten u obliku kruške. Par je imao strogo tajno venčanje u Australiji sa oko 50 prisutnih i rigoroznim bezbednosnim merama.

Margot Robbie i Tom Ackerley su se tajno venčali.
Profimedia 

 3. Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy

Mary-Kate udala se za Oliviera Sarkozyja, brata bivšeg predsednika Francuske, 2015. godine u privatnoj rezidenciji u Njujorku. Njih dvoje su se zabavljali od 2010. godine dok je on još uvek bio u braku, a kasnije nisu otkrivali detalje o svom privatnom životu. Ipak, par se rastao 2021. godine.,

Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy tajno venčanje.
Profimedia 

4. Ariana Grande i Dalton Gomez

Ariana Grande je dospela na naslovne strane u maju 2021. nakon što je iznenadila fanove slikama sa svog intimnog venčanja sa Daltonom Gomezom. Zvezda je odabrala custom-made Vera Wang haljinu sa prozirnim velom i satenskom belom mašnom, inspirisanu likom Audrey Hepburn u filmu Funny Face, a neformalno venčanje održano je u njenom domu u Montesitu u Kaliforniji, sa samo 20 bliskih prijatelja i porodicom.

Ariana Grande i Dalton Gomez tajno venčanje.
Profimedia 

 5. Angelina Jolie i Brad Pitt

Najlepši par na svetu tiho je razmenio zavete u svom domu, Šato Miravalu u Francuskoj. Angelina je nosila tradicionalnu Versace venčanica, ukrašenu crtežima svoje dece.

Angelina Jolie i Brad Pitt su se tajno venčali u Francuskoj.
Profimedia 

 6. Miranda Kerr i Orlando Bloom

Bivši par Miranda Ker i Orlando Bloom suočili su se sa spekulacijama o svojoj vezi još 2008. godine, a njihova veridba je potvrđena u junu 2010. Mesec dana kasnije njih dvoje su tiho razmenili zavete. Par se razveo 2013. godine, a Bloom je od 2019. veren sa pevačicom Katy Perry.

Bivši par Miranda Ker i Orlando Bloom suočili su se sa spekulacijama o svojoj vezi još 2008. godine, a njihova veridba je potvrđena u junu 2010.
Profimedia 

7.  Beyoncé i Jay-Z

Beyonce i Jay Z održali su intimnu, tajnu ceremoniju još 2008. godine. Sa malo i detalja do danas, par se venčao u Jay's TriBeCa penthausu. Međutim, Bijonse je zadirkivala obožavaoce slikama sa njihove ceremonije u svom muzičkom spotu „All Night”, a snimke haljine otkrila u muzičkom spotu za „I Was Here”.

Beyonce i Jay Z održali su intimnu, tajnu ceremoniju venčanja još 2008. godine.
Profimedia 

 8. Mila Kunis i Ashton Kutcher

Ovaj kultni par upoznao se na snimanju emisije That '70s Showi venčao 2015. Nije bilo fotografija ili detalja u vezi sa venčanjem, a brak nije u potpunosti potvrđen sve dok Mila nije viđena kako nosi svoj venčani prsten.

Mila Kunis i Ashton Kutcher venčali su se 2015.
Profimedia 

9. Gisele Bündchen and Tom Brady

Supermodel Gisele Bündchen i fudbaler Tom Brady imali su ne jednu, već dve tajne ceremonije venčanja 2009. godine. Prva ceremonija održana je u maloj katoličkoj crkvi u Santa Moniki, a druga u njihovoj kući za odmor u Kostariki. Tek godinama kasnije, supermodel je odlučio da podeli svoju fotografiju sa venčanja putem Instagrama.

Supermodel Gisele Bündchen i fudbaler Tom Brady imali su ne jednu, već dve tajne ceremonije venčanja 2009. godine.
Profimedia 

 10. Jennifer Aniston i Justin Theroux

Jennifer Aniston i Justin Theroux šokirali su svet tajnim venčanjem u dvorištu svog doma 2015. godine. Bivši par je navodno imao 70 bliskih prijatelja i porodice na ceremoniji, a Sia je bila specijalan muzički gost.

Jennifer Aniston i Justin Theroux šokirali su svet tajnim venčanjem u dvorištu svog doma 2015. godine.
Profimedia