Iako su zajedno više od 5 godina, zajednička pojavljivanja Calvina Kleina i njegovog dečka Kevina Bakera u javnosti mogu se izbrojati na prste jedne ruke.

Prošle godine prvi put su snimljeni u jednom popularnom italijanskom restoranu u Zapadnom Hollywoodu, a samo godinu dana kasnije - na istom mestu.

Calvin Klein s dečkom u javnosti.
Profimedia 

Iako je poznat po svojim neverovatnim krojevima i istaknutim outfitima na crvenom tepihu, legendarni dizajner bio je ležerno obučen za subotnji popodnevni izlazak - u sivoj majici, plavim farmerkama i sivim patikama. Njegov dečko pridružio se casual dress codu u tamnozelenoj majici i khaki pantalonama.

Slavni dizajer, čija se neto vrednost modnog carstva procenjuje na neverovatnih 700 miliona dolara, outfit je upotpunio i modernim parom avijatičarskih naočara za sunce koje inače preferira uz sve kombinacije.

 U galeriji pogledajte više zajedničkih fotografija.

Profimedia Pogledajte poznati par.

Pre nego što se zabavljao sa Kevinom, Calvin je bio u sa bivšom porno zvezdom Nickom Gruberom, koji je bio skoro 50 godina mlađi od njega, i često je bio na naslovnim stranama zbog divlje zabave i upotrebe droge. Upravo njegov buran način života i lečenje zavisnosti bili su razlog njihovog rastanka.

Kevin Baker je model i glumac, koji potiče iz Spokena u Vašingtonu. 2012. godine glumio je u kratkom filmu pod nazivom The Long Distance Operator.

Calvin i on nikada nisu javno govorili o svojoj vezi, ali su godinama zajedno dolazili na važna modna dešavanja. Prvi put su obelodanili svoju vezu 2016. na crvenom tepihu na Fall Gala večeri Američkog baletskog teatra.